Στιλίστας αποκριών on Prinxy

Παίζει Στιλίστας αποκριών στο Prinxy

Η ιστορία για το Στιλίστας αποκριών

Το Halloween είναι πίσω από τη γωνία και η στυλίστρια Sara πρέπει ακόμα να αποφασίσει για τα κοστούμια που θα φορέσουν οι πελάτες της φέτος. Τρεις από αυτούς χρειάζονται τη βοήθειά της, αλλά δυστυχώς, δεν έχει ιδέες. Θα τη βοηθήσετε; Γίνετε βοηθός της Sara στο παιχνίδι ντυσίματος Halloween Stylist για κορίτσια και σχεδιάστε εντυπωσιακά πάρτι για τους πελάτες της Sara!

Αλλά πρώτα, ας γνωρίσουμε τα κορίτσια. Έξι πρόθυμοι fashionistas περιμένουν στην ουρά για να αποκτήσουν στυλ για την πιο απόκοσμη βραδιά του χρόνου, αλλά εσείς και η Sara έχετε αρκετό χρόνο για να ντύσετε μόνο τρεις από αυτές. Κάντε κλικ σε κάθε κορίτσι για να μάθετε το όνομά της και να ανακαλύψετε επίσης τον χαρακτήρα που την εμπνέει. Οι πελάτες της Sara είναι από τους πιο κουλ και έχουν μερικές από τις πιο τρελές ιδέες. Έχουν ήδη στο μυαλό τους τα κοστούμια, οπότε πρέπει απλώς να επιλέξετε τρία από αυτά και στη συνέχεια να συνδυάσετε τα κοστούμια. Η Vanessa σχεδιάζει να ντυθεί ως Eleven από το Stranger Things, η Maya ως Wonder Woman, η Irina ως Wilma Flintstone, η Carmen ως Πριγκίπισσα της Disney Jasmine, η Julia ως Khaleesi από το Game Of Thrones και έχουμε επίσης τη Naomi που θέλει να ντυθεί πριγκίπισσα Leia από το Star Wars. Ποιες θα διαλέξεις λοιπόν;

Μόλις ληφθεί η κύρια απόφαση, μπορείτε να συνεχίσετε και να παίξετε το παιχνίδι στυλίστας . Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να θυμάστε τον χαρακτήρα στον οποίο θέλει να μετατραπεί κάθε κορίτσι. Όταν αποκτήσετε πρόσβαση στα κοστούμια και τα στηρίγματα, προσπαθήστε να επιλέξετε τα σωστά αντικείμενα για κάθε έναν από τους πελάτες της Sara. Επιλέξτε τοπ, παντελόνια ή ολόκληρα ρούχα, παπούτσια και κολιέ. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τα χτενίσματα τους και να κάνετε make-up. Όταν τελειώσετε, η στυλίστρια Sara θα αναλύσει τη δουλειά σας και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν έχετε ό,τι χρειάζεται για να γίνετε βοηθός της.

Ολοκληρώστε την πρόκληση της Sara και δείτε αν μπορείτε να ετοιμάσετε αυτά τα κορίτσια εγκαίρως για το αποκριάτικο πάρτι. Να περάσετε υπέροχα παίζοντας τα καλύτερα παιχνίδια διακοπών online στο Prinxy.app!

Χειριστήρια παιχνιδιού

  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να ολοκληρώσετε όλες τις δραστηριότητες σε αυτό το online παιχνίδι ντυσίματος για κορίτσια.

Παρόμοια παιχνίδια

Ακολουθούν τρία ακόμη παιχνίδια Halloween που πρέπει να ελέγξετε:

  1. Το αποκριάτικο μακιγιάζ μου
  2. Princesses Halloween Party
  3. Ellie Halloween Trick or Treat