Η ιστορία για το Εκμάθηση μακιγιάζ Princess Halloween

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα αυτό το Halloween και εκπλήξτε τους φίλους σας με ένα εντυπωσιακό απόκοσμο βλέμμα που θα αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό. Ευτυχώς, μπορείτε να εμπνευστείτε από αυτό το ολοκαίνουργιο παιχνίδι μακιγιάζ   για κορίτσια. Ονομάζεται Princess Halloween Makeup Tutorial και μπορείτε να το παίξετε δωρεάν online στο Prinxy.app!

Σε αυτό το παιχνίδι Halloween , θα βρείτε δύο από τις αγαπημένες σας πριγκίπισσες της Disney και έναν από τους πιο αγαπημένους κακούς που συνεργάζονται για να σας διδάξουν πώς να κάνετε ένα τρομακτικό μακιγιάζ για το Halloween. Φέτος, η Harley Quinn, η Snow White και η Moana επιλέγουν τρομακτικά χαριτωμένα μακιγιάζ με μισό πρόσωπο για να ολοκληρώσουν τις αποκριάτικες στολές τους και ανυπομονούν να μοιραστούν τις εκλεκτές μαζί σας. Βασικά, το αριστερό και το δεξί μισό του προσώπου δείχνουν διαφορετικούς χαρακτήρες, οπότε αν είστε ήδη περίεργοι να μάθετε περισσότερα για το ασυνήθιστο μακιγιάζ τους, μη διστάσετε να ξεκινήσετε με το παιχνίδι Princess Halloween Makeup Tutorial για κορίτσια!

Επιλέξτε πρώτα το πρώτο κορίτσι που θέλετε να βοηθήσετε στην προετοιμασία και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα για να δημιουργήσετε την απόκοσμη εμφάνιση. Κάθε χαρακτήρας φαντασίας θα φέρει τα καλλυντικά ομορφιάς που χρειάζεστε για το μακιγιάζ του για το Halloween. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες της και να τις χρησιμοποιήσετε με τη σωστή σειρά. Πάρτε το χρόνο σας, σχεδιάστε τις τέλειες γραμμές, παίξτε με τόνους χρωμάτων και μην σταματήσετε μέχρι να ολοκληρωθεί η δραματική εμφάνιση.

Αποκτήστε το δικό σας Halloween look εμπνευσμένο από τον αγαπημένο σας χαρακτήρα φαντασίας και μη διστάσετε να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας με τους BFF σας! Διασκεδάστε παίζοντας παιχνίδια Halloween online στο Prinxy.app!

Χειριστήρια παιχνιδιού

  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να αλληλεπιδράσετε.

Παρόμοια παιχνίδια

Ακολουθούν άλλα τρία ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια Halloween   θα πρέπει να ελέγξετε:

  1. Sisters Halloween Party
  2. Witchy Style Now: And then
  3. Καρντάσιανς απόκοσμο μακιγιάζ