Η ιστορία για το Μαγική περιποίηση πόνυ

Ετοιμαστείτε να αποδείξετε τις δεξιότητές σας στη φροντίδα του μονόκερου, κυρίες! Ένα από τα αγαπημένα σας πόνυ μονόκερου από το My Little Pony Friendship Is Magic χρειάζεται τη βοήθειά σας σήμερα! Είναι τραυματισμένη και βρώμικη και χρειάζεται κάποιον να τη βοηθήσει! Μπορείς? Ελάτε να συμμετάσχετε στο Twilight Sparkle σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι κατοικίδιων για κορίτσια που ονομάζεται Magical Pony Care !

Το Twilight Sparkle είναι μια πριγκίπισσα και η ακατάστατη εμφάνιση δεν είναι το πράγμα της. Ενθουσίασε παρόλο που έπαιζε με την κουκουβάγια της που ονομάζεται Owlowiscious, και τώρα το πολύχρωμο πόνι μονόκερου πρέπει να απαλλαγεί από τη βρωμιά και τους επιφανειακούς τραυματισμούς. Βιαστείτε, ελάτε μαζί της για να ξεκινήσετε με το παιχνίδι κατοικίδιων Magical Pony Care για κορίτσια και βήμα προς βήμα φροντίστε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα πόνυ.

Ξεκινήστε αφαιρώντας τα φύλλα από τη γούνα της. Χρησιμοποιήστε ένα τσιμπιδάκι, μαζέψτε τα ένα-ένα και σύρετέ τα στο δίσκο. Στη συνέχεια, χαλάστε το αξιολάτρευτο μωβ πόνυ με ένα ζεστό αφρόλουτρο. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και απαλό σαμπουάν για να πλύνετε το σώμα της, στη συνέχεια σκουπίστε τη με μια πετσέτα και στεγνώστε τα μαλλιά της με πιστολάκι. Στη συνέχεια, πρέπει να φροντίσετε τα αυτιά της. Θα πρέπει να τα καθαρίσετε με ένα βαμβάκι για να διατηρηθούν στεγνά και για να αποφύγετε περαιτέρω μόλυνση του αυτιού. Στη συνέχεια, βουρτσίστε τα κοντά μαλλιά της Twilight, καθαρίστε τα πόδια της και αντικαταστήστε τις σπασμένες της οπλές με νέες οπλές. Με αυτή την τελευταία εργασία, η διαδικασία φροντίδας έχει ολοκληρωθεί. Τώρα μπορείτε να επιδείξετε και τις δεξιότητές σας στον κτηνίατρο!

Ως προσωπικός γιατρός της Twilight Sparkle, πρέπει να φροντίσετε τους μώλωπες της. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι είναι υγιής και έτοιμη για μια νέα περιπέτεια. Χρησιμοποιήστε ένα στηθοσκόπιο για να ελέγξετε τους παλμούς της καρδιάς της, να μετρήσετε τη θερμοκρασία της, να της δώσετε μερικά παυσίπονα για να τη βοηθήσετε να αντιμετωπίσει τον πόνο και ρίξτε μερικές οφθαλμικές σταγόνες στα μάτια της για να καθαρίσει την όρασή της. Απλώστε ένα μαγικό φίλτρο στις μελανιές της για να απαλλαγείτε από αυτές, απολυμάνετε τις γρατσουνιές μία προς μία και μην ξεχνάτε να απλώνετε πολύχρωμες κορδέλες σε κάθε κοπή. Ολοκληρώστε τις εργασίες του κτηνιάτρου σας δίνοντας ένα εμβόλιο στο Twilight. Φαίνεται ότι παρέλειψε ένα. Νιώθει πολύ καλύτερα τώρα! Είστε έτοιμοι για το επόμενο;

Τώρα που οι πληγές του Twilight επουλώθηκαν, μπορείτε να της κάνετε έκπληξη με ένα βασιλικό γλέντι! Δώστε της μερικά καρότα και φρούτα να φάει και λίγο νερό να πιει. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, καλείστε να ασχοληθείτε με το look της ημέρας. Στην επόμενη σελίδα αυτού του διαδικτυακού παιχνιδιού ντυσίματος Twilight Sparkle, μπορείτε να επιλέξετε από μια συλλογή αντικειμένων και αστραφτερών αξεσουάρ αυτά που σας αρέσουν περισσότερο για το όμορφο πόνυ μονόκερου μας!

Να περάσετε υπέροχα παίζοντας το παιχνίδι Magical Pony Care για κορίτσια online στο Prinxy.app!

Χειριστήρια παιχνιδιού

  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να αλληλεπιδράσετε.

Παρόμοια παιχνίδια

Ακολουθούν τρία ακόμη παιχνίδια για κατοικίδια που πρέπει να ελέγξετε:

  1. Πριγκίπισσες Pets Maker
  2. Miruna's Adventure: Vet
  3. Βραβείο μόδας Superstar Kitty