Χαριτωμένο σχέδιο χειλιών για Marinette on Prinxy

Παίζει Χαριτωμένο σχέδιο χειλιών για Marinette στο Prinxy

Η ιστορία για το Χαριτωμένο σχέδιο χειλιών για Marinette

Το περίτεχνο σχέδιο χειλιών είναι η νέα τάση του μακιγιάζ στα social media και όλοι μιλούν γι' αυτό. Η ταλαντούχα Μαρινέτ το ξεκίνησε και σήμερα θα σας δείξει μερικά από τα αγαπημένα της σχέδια. Ελάτε να τα ανακαλύψετε όλα στο παιχνίδι Cute Lip Design For Marinette για κορίτσια!

Τώρα είναι η ώρα να ετοιμαστείτε με υπομονή. Η Marinette έφερε δέκα μοναδικά σχέδια χειλιών και βήμα-βήμα θα σας μάθει πώς να πετύχετε το καθένα από αυτά. Στη συλλογή της με πολύχρωμα και τολμηρά σχέδια, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ιδεών. Είστε έτοιμοι να ρίξετε μια ματιά; Μαζί με τον αγαπημένο σας σούπερ ήρωα, θα δημιουργήσετε μερικά γλυκά χείλη από ζάχαρη καρπούζι, χείλη στο χρώμα του ουράνιου τόξου, δραματικά χείλη σε σκούρο μωβ και μερικά άλλα δροσερά σχέδια που θα ανακαλύψετε παίζοντας αυτό το online παιχνίδι μακιγιάζ για κορίτσια. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να δημιουργείτε το πρώτο σας statement σχέδιο χειλιών;

Στη συνέχεια, απλά πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής και επιλέξτε οποιοδήποτε φύλλο από τα 10 διαθέσιμα. Ετοιμάσαμε το κιτ χειλιών, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αρχίσετε να σχεδιάζετε το εκπληκτικά πολύχρωμο και διασκεδαστικό σχέδιο χειλιών σας. Απλώς ακολουθήστε τις συμβουλές μακιγιάζ της Marinette και εφαρμόστε τις αποχρώσεις των κραγιόν στα χείλη της. Ανάλογα με την πολυπλοκότητα του επιλεγμένου σχεδίου χειλιών, θα χρησιμοποιήσετε λιγότερα ή περισσότερα χρώματα. Εφαρμόστε τις αποχρώσεις του κραγιόν όπως φαίνεται και στη συνέχεια ολοκληρώστε το σχέδιό σας με μερικά δροσερά τρυπήματα.

Όταν τελειώσετε με το επιλεγμένο σχέδιο, αποτυπώστε τη δημιουργία σας και δημοσιεύστε τη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Marinette. Στη συνέχεια, προχωρήστε και ανακαλύψτε ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο. Απολαύστε τα δωρεάν παιχνίδια μακιγιάζ online στο Prinxy.app!

Χειριστήρια παιχνιδιού

  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια για τα χείλη σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι μακιγιάζ για κορίτσια.

Παρόμοια παιχνίδια

Ακολουθούν τρία ακόμη παιχνίδια Ladybug που πρέπει να ελέγξετε:

  1. Διάστικτο κορίτσι πίσω στο σχολείο
  2. Διάστικτη Σχολική εναντίον Υπερήρωα
  3. Φθινόπωρο μόδας πασχαλίτσας στο Παρίσι