Ανταγωνισμός εφήβων Ellie and Cindy on Prinxy

Παίζει Ανταγωνισμός εφήβων Ellie and Cindy στο Prinxy

Η ιστορία για το Ανταγωνισμός εφήβων Ellie and Cindy

Η Cindy και η Ellie ανταγωνίζονται για να γίνουν το πιο δημοφιλές κορίτσι στην τάξη. Και οι δύο φοιτούν στο ίδιο γυμνάσιο, αλλά υπάρχει χώρος μόνο για ένα δημοφιλές κορίτσι - είστε περίεργοι να μάθετε ποιος θα είναι ο νικητής μας; Ας το μάθουμε παίζοντας αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι για κορίτσια που ονομάζεται Ellie And Cindy Teen Rivalry!

Το γυμνάσιο μπορεί να είναι μια απόλυτη ζούγκλα, αλλά όπως και οτιδήποτε άλλο στη ζωή, μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο αν βρείτε έναν τρόπο να το κάνετε να λειτουργήσει για εσάς. Το να είσαι το πιο δημοφιλές κορίτσι στο γυμνάσιο μπορεί να βοηθήσει. Τόσο η Ellie όσο και η Cindy έχουν δεσμευτεί να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουν τον τίτλο. Είναι όμορφα και ταλαντούχα και πάντα καταφέρνουν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, αλλά αυτή τη φορά θα χρειαστούν τη βοήθειά σας. Είναι καιρός απόδειξης ταλέντου, είναι έτοιμοι να εντυπωσιάσουν;

Ένας από τους άγραφους κανόνες του «Πώς να γίνεις το πιο δημοφιλές κορίτσι στο σχολείο» είναι να είσαι ο εαυτός σου όσο περισσότερο μπορείς. Δηλαδή, ό,τι κι αν κάνετε για να εντυπωσιάσετε το κοινό... το κάνετε να φαίνεται αβίαστο και φυσικό. Είστε ήδη περίεργοι να δείτε τι γνήσιο ταλέντο θα ρίξει ο καθένας τους στον διαγωνισμό; Στη συνέχεια, συνεχίστε, συνεχίστε να παίζετε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι πριγκίπισσας online στο Prinxy.app και μάθετε.

Η Cindy είναι γνωστή για τις εκπληκτικές της ικανότητες καθαρισμού και ας το παραδεχτούμε, όλοι αγαπούν μια καθαρή τάξη. Πλύνετε τα βρώμικα παράθυρα, μαζέψτε τα υπολείμματα στο πάτωμα και τοποθετήστε τα στον κάδο απορριμμάτων, ξεσκονίστε τα γραφεία, καθαρίστε το ντουλάπι και σκουπίστε τη σανίδα. Μπράβο κυρίες μου! Η τάξη είναι όλη ωραία και καθαρή και έτοιμη να εντυπωσιάσει τους συμμαθητές της Cindy. Στη συνέχεια, ας μάθουμε τι σχεδιάζει να κάνει η Έλλη για να ανατρέψει τη ζυγαριά υπέρ της!

Η Ellie είναι γνωστή για τις στυλιστικές της ικανότητες. Φυσικά, το ταλέντο της αναφέρεται στο styling των καθημερινών ρούχων της, αλλά το να ομορφαίνει μια τάξη δεν μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό… ή μπορεί; Γίνετε διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και μαζί με την Ellie διακοσμήστε την τάξη με φρέσκα λουλούδια, κουρτίνες, πολύχρωμα θρανία και χαριτωμένα αυτοκόλλητα. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα ωραίο μήνυμα στον πίνακα… θα προσθέσει μερικούς επιπλέον πόντους υπέρ της Ellie.

Πιστεύετε ότι η κριτική επιτροπή είναι πλέον έτοιμη να προτείνει το πιο δημοφιλές κορίτσι στο σχολείο; Φαίνεται ότι πρέπει να δουν κι άλλα. Έτσι σκέφτηκαν την πιο trendy πρόκληση στο ντύσιμο. Συνεχίστε αυτόν τον διαδικτυακό διαγωνισμό με μια συνεδρία ντυσίματος στην οποία μπορείτε να ντύσετε τις όμορφες μαθήτριές μας με μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ για κορίτσια. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί επόμενο για να βρείτε τον νικητή μας.

Να περάσετε υπέροχα παίζοντας το Ellie And Cindy Teen Rivalry Game για κορίτσια online στο Prinxy.app!

Χειριστήρια παιχνιδιού

  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να ολοκληρώσετε όλες τις δεδομένες εργασίες σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι για κορίτσια

Παρόμοια παιχνίδια

Ακολουθούν τρία ακόμη σχολικά παιχνίδια που πρέπει να ελέγξετε:

  1. Ο Όλι πηγαίνει στο σχολείο
  2. Οι πριγκίπισσες επιστρέφουν στο σχολείο
  3. Η Ellie και η Blondie επιστρέφουν στο σχολείο