Η ιστορία για το Princess First College Party

Τρεις από τις αγαπημένες σας πριγκίπισσες μόλις συνηθίζουν τη ζωή στο κολέγιο. Η Έλσα, η Άριελ και η Ραπουνζέλ είναι πρωτοετείς στο ίδιο κολέγιο και για να συστηθούν θα κάνουν το πρώτο τους πάρτι στο κολέγιο που θα φανούν εντυπωσιακά. Ελάτε να τους βοηθήσετε να ξεκινήσουν με το παιχνίδι ντυσίματος και σχεδίασης Princess First College Party για κορίτσια!

Αυτοί οι BFF είναι τυχεροί που σπουδάζουν στο ίδιο κολέγιο, αλλά ως νεοφερμένοι έχουν πολλά να κάνουν. Ευτυχώς, κάθε νέο πράγμα σε αυτόν τον νέο κόσμο είναι μια περιπέτεια για τις όμορφες πριγκίπισσες μας. Και ποιο θα είναι το πρώτο καθήκον; Για να ξεπακετάρω όλα τα πράγματα, φυσικά. Φαίνεται ότι η Άριελ και η Έλσα θα μοιραστούν το δωμάτιο του κοιτώνα τους. Με τιποτα! Αυτό θα είναι πολύ διασκεδαστικό! Δώστε το χέρι βοηθείας στις πριγκίπισσες και φέρτε τα πάντα στο σωστό μέρος. Κρεμάστε μερικές από τις αγαπημένες τους φωτογραφίες στον τοίχο και στη συνέχεια κάντε το δωμάτιο πιο άνετο με μια γιρλάντα από λαμπτήρες. Μόλις τελειώσετε με αυτό το μέρος, θα έχετε μια έκπληξη.

Η Ραπουνζέλ είναι εδώ για να προσκαλέσει τα κορίτσια στο πρώτο τους κολεγιακό πάρτι. Η πρώτη εντύπωση είναι η πιο δυνατή και οι πριγκίπισσες μας θέλουν να δείχνουν τα καλύτερα. Συνεχίστε να παίζετε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι ντυσίματος πριγκίπισσας και βοηθήστε τους τρεις φίλους να βρουν τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ για πάρτι. Ελέγξτε όλα τα ρούχα που έχουν στη μοντέρνα γκαρνταρόμπα τους για να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση. Και μην ξεχάσετε να προσθέσετε και μερικά αξεσουάρ! Χάρη στη βοήθειά σας, αυτά τα κορίτσια θα κάνουν καλή εντύπωση την πρώτη τους μέρα ως κορίτσια κολεγίου.

Να περάσετε υπέροχα παίζοντας το παιχνίδι ντυσίματος Princess First College Party στο DressUpWho.com

Χειριστήρια παιχνιδιού

  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να περιηγηθείτε στις καρτέλες κατηγορίας σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι ντυσίματος για κορίτσια

Παρόμοια παιχνίδια

Ακολουθούν τρία ακόμη κολεγιακά παιχνίδια που πρέπει να ελέγξετε:

  1. Eliza And Goldie College Girls
  2. Princess And Prince College Party
  3. Princesses: College Girls Night Out