Φτιάξε τη δική σου πριγκίπισσα on Prinxy

Παίζει Φτιάξε τη δική σου πριγκίπισσα στο Prinxy

Η ιστορία για το Φτιάξε τη δική σου πριγκίπισσα

Τι θα ήταν αυτός ο κόσμος χωρίς φανταστικούς χαρακτήρες; Πιθανώς ένα θλιβερό, βαρετό μέρος, αλλά μαντέψτε τι; Δεν πρόκειται να το αφήσουμε να συμβεί. Έχουμε το τέλειο παιχνίδι για να εκπαιδεύσουμε τη δημιουργικότητά σας και μαζί θα πλημμυρίσουμε τον διαδικτυακό κόσμο με πανέμορφες πριγκίπισσες. Είστε έτοιμοι να το δοκιμάσετε; Τότε ας ξεκινήσουμε με αυτό το ολοκαίνουργιο παιχνίδι για κορίτσια που ονομάζεται Make Your Own Princess και ας δημιουργήσουμε μερικές ομορφιές!

Σε αυτό, θα ανακαλύψετε όλα τα στοιχεία ενός διασκεδαστικού παιχνιδιού κούκλας. Υπάρχουν πολλά φορέματα και αξεσουάρ πριγκίπισσας για να διαλέξετε, υπάρχουν υπέροχα χτενίσματα, καθώς και χαρακτηριστικά προσώπου που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση για τον νέο, μοναδικό χαρακτήρα σας. Αλλά ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτές τις καρτέλες κατηγορίας, σωστά;

Μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας το σωστό φόρεμα πριγκίπισσας για την κούκλα φαντασίας σας. Σε αυτό το παιχνίδι ντυσίματος πριγκίπισσας , μπορείτε να βρείτε μια εντυπωσιακή επιλογή από φορέματα. Θα αναγνωρίσετε μερικά από αυτά εξαιρετικά εύκολα, επειδή τα δανείστηκαν από την γκαρνταρόμπα των πριγκίπισσες της Disney, αλλά υπάρχουν μερικά μοναδικά φορέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια πολύχρωμη εμφάνιση για τη νέα σας κούκλα. Περιηγηθείτε σε όλα και επιλέξτε το αγαπημένο σας. Μόλις ληφθεί η κύρια απόφαση, προχωρήστε και αξεσουάρ της επιλεγμένης στολή με υπερμεγέθη κοσμήματα, κομψά clutches και άλλα αξεσουάρ που μπορεί να σας αρέσουν για τον χαρακτήρα σας.

Τέλεια δουλειά κυρίες μου! Τώρα να είστε έτοιμοι να παίξετε με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου της πριγκίπισσας σας. Οι 24 επιλογές ματιών διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων, 24 επιλογές στο στόμα, 24 μοναδικά φρύδια και ακόμη και 12 χρώματα αποχρώσεων δέρματος για να διαλέξετε. Ελέγξτε τα όλα και προσαρμόστε τον φανταστικό χαρακτήρα σας όπως θέλετε.

Να περάσετε υπέροχα παίζοντας αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι δημιουργίας κούκλων για κορίτσια online στο Prinxy.app!

Χειριστήρια παιχνιδιού

  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να περιηγηθείτε σε όλες τις καρτέλες κατηγορίας σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι κούκλας για κορίτσια!

Παρόμοια παιχνίδια

Ακολουθούν τρία ακόμη παιχνίδια Avatar που πρέπει να ελέγξετε:

  1. Το Manga Avatar μου
  2. Γίνε Πριγκίπισσα
  3. My Cold Season Avatar