Η ιστορία για το Princesses Ugly Sweater Fun

Μόλις λίγες μέρες έμειναν για τις χειμερινές διακοπές, ανακοινώθηκαν τα πιο cool πάρτι και αυτές οι πριγκίπισσες της Disney σχεδιάζουν να τα παρακολουθήσουν όλα. Ειδικά που φέτος θα είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα Jasmine γιορτάζει τα Χριστούγεννα και θέλουν να τα ανακαλύψει όλα! Οι καλύτεροι φίλοι της θέλουν να έχει την πλήρη εμπειρία των Χριστουγέννων και γι' αυτό θα χρειαστούν τη βοήθειά σας. Ελάτε μαζί με τα κορίτσια να ξεκινήσουν με το Princesses Ugly Sweater Fun και βοηθήστε τους τρεις BFF να περάσουν τα καλύτερα Χριστούγεννα!

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι προετοιμασίες για αυτές τις μαγικές χειμερινές διακοπές ξεκινούν στις αρχές Δεκεμβρίου και τελειώνουν την παραμονή των Χριστουγέννων. Και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε όλοι; Στολίζουμε το σπίτι και το δέντρο για τα Χριστούγεννα, φυσικά! Έτσι η Άννα και η Άριελ πρόκειται να μυήσουν την πριγκίπισσα Γιασεμί σε αυτές τις όμορφες διακοπές! Μπείτε στους τρεις καλύτερους φίλους σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι διακόσμησης για κορίτσια και βοηθήστε τα να ομορφύνουν το σαλόνι τους εγκαίρως για τα Χριστούγεννα. Διακοσμήστε το τζάκι με κάλτσες, κεριά, γιρλάντες, χειμωνιάτικα λουλούδια και πολύχρωμα φωτάκια. Στη συνέχεια, επιλέξτε μερικά υπέροχα στολίδια και για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αφού ολοκληρώσετε αυτό το καθήκον του σχεδιαστή εσωτερικών χώρων, μπορείτε να βοηθήσετε τα κορίτσια να ετοιμαστούν για το ετήσιο Ugly Sweater Party! Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναδείξετε τις δεξιότητές σας ως συμβούλου μόδας σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι πριγκίπισσας για κορίτσια. Το άσχημο πάρτι με πουλόβερ είναι μια ανόητη και διασκεδαστική παράδοση που η Άννα και η Άριελ έκαναν μαζί για να διασκεδάσουν τους φίλους τους. Είναι η τέλεια παράδοση για όλους να παρουσιάζουν, να λαμβάνουν και να φοράνε άσχημα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ. Όσο πιο άσχημο τόσο το καλύτερο! Βοηθήστε αυτές τις υπέροχες πριγκίπισσες να κάνουν το σχεδόν αδύνατο και κάντε τα άσχημα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ τους να φαίνονται κομψά. Αλλά μην φοβάστε να φανείτε λίγο τρελός, είμαι σίγουρος ότι η Άννα, η Άριελ και η Τζάσμιν δεν θα πειράζουν. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε ποιο πουλόβερ είναι άσχημο, ποιο είναι πιο άσχημο και ποιο είναι το πιο άσχημο!

Να περάσετε υπέροχα παίζοντας το παιχνίδι ντυσίματος Princesses Ugly Sweater Fun για κορίτσια online στο Prinxy.app!

Χειριστήρια παιχνιδιού

  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να αλληλεπιδράσετε.

Παρόμοια παιχνίδια

Εδώ είναι άλλα τρία Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια θα πρέπει να παίξετε στη συνέχεια:

  1. BFFs Χειμερινές Διακοπές
  2. Winter Sisters Fashion Trends
  3. Frozen Christmas: Extreme House Makeover