Μαγειρική στην Κουζίνα του Σεφ on Prinxy

Παίζει Μαγειρική στην Κουζίνα του Σεφ στο Prinxy

Η ιστορία για το Μαγειρική στην Κουζίνα του Σεφ

Θέλατε ποτέ να γίνετε ο σεφ υπεύθυνος ενός πολυσύχναστου εστιατορίου; Λοιπόν, ορίστε η ευκαιρία σας! Σηκώστε τα μανίκια σας, δέστε τα μαλλιά σας και ξεκινήστε με το παιχνίδι Cooking In The Chef's Kitchen για κορίτσια!

Αυτή είναι η ευκαιρία που περιμένατε, είστε έτοιμοι για αυτήν; Σε αυτό το ολοκαίνουργιο παιχνίδι μαγειρικής, αποκτάτε μια επαγγελματική κουζίνα εξοπλισμένη με τις πιο σύγχρονες συσκευές, ένα πλούσιο μενού γεμάτο νόστιμα πιάτα και μερικά χρήματα για την πρώτη σας μέρα στη νέα κουζίνα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τη μέρα μας με ένα διασκεδαστικό ψώνιο στο τοπικό παντοπωλείο! Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε περισσότερα; Κάντε κύλιση προς τα κάτω για λεπτομέρειες ⬇️

Αλλά πρώτα πρώτα! Ας πάμε για ψώνια! Στην αρχή του παιχνιδιού, λαμβάνετε κάποια χρήματα που μπορείτε να ξοδέψετε στο μπακάλικο. Προχωρήστε και ξοδέψτε τα με σύνεση! Αγοράστε φρούτα και λαχανικά, πάτωμα, σοκολάτα, σιρόπια, λάδι και ό,τι άλλο νομίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις πρώτες συνταγές σε αυτό το πολυεπίπεδο παιχνίδι μαγειρικής για κορίτσια. Φροντίστε να εξοικονομήσετε χρήματα για να αγοράσετε συσκευές. Θα σας βοηθήσουν στην κουζίνα.

Τέλεια δουλειά κυρίες μου! Τώρα που έχετε τα βασικά είδη για να ξεκινήσετε τη διασκέδαση, τολμήστε να ανοίξετε το μενού για να μάθετε τι θα μαγειρέψετε σήμερα. Το πρώτο επίπεδο σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι μαγειρικής φέρνει τέσσερις συνταγές από το μενού πρωινού. Υπάρχουν τόσο γλυκά όσο και αλμυρά πιάτα για να ξεκινήσετε το πρωί, αλλά ανάλογα με τα είδη που έχετε αγοράσει πριν, θα μαγειρέψετε μόνο ορισμένα πιάτα. Ακούγεται σαν διασκεδαστικό, σωστά; Ακολουθήστε τις συμβουλές και τα κόλπα που παρέχονται από κάθε συνταγή, μαγειρέψτε όσο καλύτερα μπορείτε και σερβίρετε το πιάτο στον πελάτη σας περιμένοντας υπομονετικά να δοκιμάσει το φαγητό σας.

Εντυπωσιάστε τα κοστούμια σας με τις εκπληκτικές μαγειρικές σας δεξιότητες, συλλέξτε τη συμβουλή τους και χρησιμοποιήστε τα χρήματα για να αγοράσετε νέα υλικά και συσκευές κουζίνας για την αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας. Μην παραλείψετε κανένα βήμα στη διαδικασία μαγειρέματος… ένα τέλειο πιάτο θα φέρει και μερικά χρυσά αστέρια. Συλλέξτε τα όλα και ξεκλειδώστε νέες προκλητικές συνταγές καθώς προχωράτε σε αυτή τη διασκεδαστική μαγειρική πρόκληση. Αναρωτιέστε ήδη τι έρχεται μετά το Πρωινό Μενού; Υπάρχει το μενού γρήγορου φαγητού και, στη συνέχεια, ακολουθεί το καθημερινό μεσημεριανό μενού, το μενού μεξικανικού φαγητού και φυσικά το μενού για το γεύμα των διακοπών. Θα τα μαγειρέψετε όλα;

Απολαύστε το παιχνίδι Cooking In The Chef's Kitchen για κορίτσια online στο Prinxy.app!

Χειριστήρια παιχνιδιού

  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας ενώ εργάζεστε στην εικονική μας κουζίνα

Παρόμοια παιχνίδια

Ακολουθούν τρία ακόμη παιχνίδια φαγητού που πρέπει να ελέγξετε:

  1. Έκπληξη ψησίματος
  2. Princesses Pizza Party
  3. Παρασκευαστής τούρτας Blackforest