Η ιστορία για το Princesses Black Friday Rush

Μόλις λίγες μέρες έμειναν για τη μεγαλύτερη εκπτωτική αγορά της χρονιάς, οι πριγκίπισσες της Disney ετοιμάζονται να βγουν στα εμπορικά κέντρα με στυλ. Ο μαραθώνιος αγορών ξεκινά απόψε με μια διαδικτυακή συνεδρία αγορών, αλλά μόλις ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα, κάνουν και αγορές εκτός σύνδεσης! Έκαναν μεγάλα σχέδια στο δείπνο της Ημέρας των Ευχαριστιών. Το μόνο που τους μένει να κάνουν είναι να αποφασίσουν μερικά comfy chic outfits για τα ψώνια τους. Ελάτε να τα βοηθήσετε να αποφασίσουν τι θα φορέσουν ξεκινώντας με το παιχνίδι Princesses Black Friday Rush για κορίτσια!

Η Black Friday είναι ένα άτυπο όνομα για την Παρασκευή που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ημέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών θεωρείται η αρχή της χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών των Ηνωμένων Πολιτειών και χαρακτηρίζεται από τεράστιες εκπτώσεις που πραγματοποιούνται μόνο μία φορά το χρόνο. Αλλά σε αντίθεση με την Ημέρα των Ευχαριστιών που γιορτάζεται κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Black Friday συμβαίνει σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο. Ακόμη και στον κόσμο της φαντασίας, όπου ζουν η Έλσα, η Άριελ και η Ραπουνζέλ. Οι fashionistas μας δεν μπορούσαν να παραλείψουν την ευκαιρία να ανανεώσουν την εποχική γκαρνταρόμπα τους με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ειδικά τώρα που όλα είναι σε προσφορά. Ετοιμάζονται να πάνε για ψώνια όλη μέρα και εδώ είναι που χρειάζεται η βοήθειά σας. Ξεκινήστε με το παιχνίδι ντυσίματος Princesses Black Friday Rush για κορίτσια και δείτε τι εντυπωσιακές εμφανίσεις μπορείτε να φτιάξετε για τα μοντέρνα κορίτσια μας!

Δεδομένου ότι η μέρα θα είναι πολύ μεγάλη, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να φτιάξετε τα ρούχα της ημέρας γύρω από τα παπούτσια. Σε αυτό το παιχνίδι πριγκίπισσας , έχετε στη διάθεσή σας πολλά άνετα αλλά κομψά παπούτσια. Υπάρχουν λευκά sneakers, loafers με καρφιά, ακόμη και πολύχρωμα παπούτσια Oxford διαθέσιμα στην ντουλάπα τους. Φυσικά, μπορείς να βρεις και μια εντυπωσιακή επιλογή από ψηλοτάκουνα, αν νιώθεις αρκετά τρελή να προτείνεις γόβες στα ψώνια. Αφού λοιπόν ληφθεί η βασική απόφαση, επιλέξτε από την εντυπωσιακή επιλογή των κουλ ρούχων και των επώνυμων αξεσουάρ τα αγαπημένα σας! Βιάσου! Η διασκέδαση της Μαύρης Παρασκευής πρόκειται να ξεκινήσει!

Απολαύστε το παιχνίδι Princesses Black Friday Rush για κορίτσια online στο Prinxy.app!

Χειριστήρια παιχνιδιού

  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να αλληλεπιδράσετε.

Παρόμοια παιχνίδια

Ακολουθούν τρία ακόμη παιχνίδια αγορών που πρέπει να ελέγξετε:

  1. Ellie Window Shopping
  2. Princess Shopping Haul
  3. Black Friday: Shopping Mania