Η ιστορία για το Black Friday: Shopping Mania

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ! Τόσες πολλές πωλήσεις! Η Black Friday είναι επιτέλους εδώ! Πηγαίνετε για ψώνια με αυτό το gorgie και ετοιμαστείτε να επωφεληθείτε από όλες τις εκπτώσεις! Στο παιχνίδι Black Friday: Shopping Mania για κορίτσια, εσείς και η Kendall Jenner βρίσκεστε στο εμπορικό κέντρο με έναν σκοπό: να ψωνίσετε μέχρι να πέσετε! Ελπίζω να φοράτε τα άνετα παπούτσια σας, το κατάστημα ανοίγει στις 3, 2, 1... Και είναι ώρα για ψώνια!

Αλλά πρώτα πρώτα! Η Kendall παίρνει πολύ σοβαρά τις συνεδρίες της για ψώνια, γι' αυτό είναι υποχρεωτικό να βλέπεις τα καλύτερα της. Ελάτε στην όμορφη ριάλιτι σταρ και σούπερ μόντελ μας στο καμαρίνι της και βοηθήστε την να βρει την καλύτερη στολή για το επερχόμενο ξεφάντωμα αγορών! Αα περίμενε! Η Kendall έχει ήδη εγκαταλείψει πολλά πράγματα στην γκαρνταρόμπα της, επομένως δεν θα υπάρχουν πάρα πολλές διαθέσιμες επιλογές στη διάθεσή σας σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού. Αλλά εδώ μπορείτε να αποδείξετε τις δεξιότητές σας στη στυλίστα καθώς συνεχίζετε να παίζετε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι ντυσίματος της Kendall Jenner για κορίτσια! Περιηγηθείτε στην γκαρνταρόμπα της και δημιουργήστε μια στολή επιλέγοντας το αγαπημένο σας φόρεμα, παπούτσια και κοσμήματα. Τώρα είναι έτοιμη να βγει στο εμπορικό κέντρο για ένα πρώτο ξεφάντωμα για ψώνια. Είστε περίεργοι για το τι θα αγοράσει πρώτα;

Ρούχα, παπούτσια, πορτοφόλια, καλλυντικά και statement κοσμήματα, αυτά θα βρείτε στη λίστα αγορών της Black Friday. Αλλά πόσο μπορείτε να ψωνίσετε εσείς οι δύο σε ένα ξεφάντωμα αγορών 1 λεπτού; Εξαρτάται από το πόσο γρήγορα κινούνται τα κορίτσια σας. Η Kendall έχει ήδη στη λίστα επιθυμιών της τα αντικείμενα που θέλει. Πόσο καλός είστε στο να τα εντοπίζετε στο κατάστημα; Η λίστα επιθυμιών της Kendall είναι διαθέσιμη στο κάτω μέρος της οθόνης. Πατήστε τα βέλη στην οθόνη, περιηγηθείτε στους διαδρόμους και αγοράστε τα στοιχεία στη λίστα της. Εντοπίστε τα σωστά αντικείμενα και αγοράστε όσο το δυνατόν περισσότερα αντικείμενα πριν τελειώσει ο χρόνος. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι η αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας με τυχαία κλικ θα αφαιρέσει 10 δευτερόλεπτα από το χρονόμετρο. Όταν κολλήσετε, κάντε κλικ στο κουμπί HINT και η Kendall θα σας βοηθήσει να βρείτε το στοιχείο που λείπει. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο σπίτι και βάλτε την να δοκιμάσει τα νέα αποκτήματα!

Ω! Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την καλή διάθεση που φέρνει ένα επιτυχημένο ξεφάντωμα αγορών. Είναι τόσο χαρούμενη με τις αγοραστικές σου ικανότητες που θα σε πάει σε άλλο. Αυτή τη φορά, οι δυο σας πηγαίνετε στο κατάστημα οικιακών συσκευών και αγοράζετε νέα πράγματα για την έπαυλη του Kendall's Calabasas. Βουτήξτε σε όλα τα έπιπλα, τα διακοσμητικά, τα gadget, τις κουρτίνες και τις ταπετσαρίες, επιλέξτε αυτά που βρίσκονται σε εκπτώσεις και δείτε αν μπορείτε να αγοράσετε τα πάντα στη λίστα Kendall. Μόλις παραδοθούν τα αντικείμενα, μπορείτε στη συνέχεια να τη βοηθήσετε να διακοσμήσει σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι διακόσμησης για κορίτσια.

Εάν εσείς κυρίες ήσασταν αρκετά γρήγοροι για να ξεκλειδώσετε όλα τα αντικείμενα σε αυτό το παιχνίδι, τότε σας προκαλούμε να αποδείξετε ξανά τις ικανότητές σας, αυτή τη φορά στο διασκεδαστικό μας παιχνίδι αγορών που ονομάζεται Online Shopping: Winter Coat . Αλλά αν έχουν απομείνει αντικείμενα στη λίστα επιθυμιών της Kendall, τότε φροντίστε να επιστρέψετε σε αυτά τα δύο μεγάλα καταστήματα και να αγοράσετε τα αντικείμενα που λείπουν. Να περάσετε υπέροχα παίζοντας το παιχνίδι Black Friday: Shopping Mania για κορίτσια online στο Prinxy.app!

Χειριστήρια παιχνιδιού

  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να αλληλεπιδράσετε.

Παρόμοια παιχνίδια

Ακολουθούν τρία ακόμη παιχνίδια διασημοτήτων που πρέπει να ελέγξετε:

  1. Διασημότητες Fashionistas
  2. Μόδα και διασκέδαση διασημοτήτων
  3. Τεστ χρώματος μόδας διασημοτήτων