Απατάει ο Τζακ Φροστ την Έλσα; on Prinxy

Παίζει Απατάει ο Τζακ Φροστ την Έλσα; στο Prinxy

Η ιστορία για το Απατάει ο Τζακ Φροστ την Έλσα;

Η Έλσα έπιασε τον Τζακ Φροστ να την απατά, και ω αγόρι, αυτό οδήγησε σε μια έκτακτη συγκέντρωση BFF! Χρειάζεται όλους τους φίλους της γύρω της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και θα πρέπει να είστε κι εσείς εκεί! Ελάτε λοιπόν να συμμετάσχετε στην αγαπημένη σας Frozen Queen σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι για κορίτσια που ξεκινούν με το Is Jack Frost Cheating On Elsa;

Αλλά πριν σκουπίσει τα δάκρυά της και τον ξεχάσει για πάντα, ας ανακαλύψουμε την ιστορία χωρισμού της Έλσας! Ελάτε στο ευτυχισμένο ζευγάρι στον κινηματογράφο και βοηθήστε την Έλσα να κρυφοκοιτάξει το τηλέφωνο του Τζακ. Απλώς, ορίστε τον κωδικό πρόσβασης για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο του φίλου της και, στη συνέχεια, σαρώστε μέσω του τηλεφώνου του Jack. Αυτή η ειδική εργασία απαιτεί μεγάλη ακρίβεια και προσοχή, αλλά αν είστε εξοικειωμένοι με τα παιχνίδια χαλάρωσης, τότε θα την ολοκληρώσετε εύκολα. Κρατήστε τον Τζακ απασχολημένο με ποπ κορν και σόδα και, ταυτόχρονα, κρατήστε πατημένο το αριστερό κλικ του ποντικιού σας για να βοηθήσετε την Έλσα να κάνει σάρωση μέσω του τηλεφώνου του. Αφήστε το ποντίκι όταν ο Τζακ αποσπάται η προσοχή και μετά επαναλάβετε μέχρι να ολοκληρωθεί η γραμμή προόδου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο του Τζακ, πρέπει να εισαγάγετε την ημερομηνία των αγαπημένων διακοπών της Έλσας. Αυτά είναι Χριστούγεννα :)

Ήταν βάσιμες οι υποψίες της; Φυσικά και ήταν. Οι γυναίκες έχουν μια 6η αίσθηση πολύ καλά αναπτυγμένη, έπρεπε απλώς να επιβεβαιώσει τις υποψίες της. Τώρα που η σχέση τους έχει τελειώσει, χρειάζεται όλους τους φίλους της να την διασκεδάζουν. Εδώ, εσείς, η Άννα και η Άριελ ενώνετε τις δυνάμεις σας για να φτιάξετε τη διάθεση της Έλσας και να τη βοηθήσετε να νιώσει καλύτερα. Εσείς κυρίες βγάζετε την Έλσα και θα φροντίσετε να περάσει αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Ελάτε μαζί με τα αγαπημένα σας κορίτσια της Disney στο καμαρίνι τους για να ξεκινήσετε με αυτό το ολοκαίνουργιο παιχνίδι ντυσίματος για κορίτσια και βοηθήστε τους τρεις φίλους να προετοιμαστούν για μια βραδινή έξοδο για κορίτσια. Περιηγηθείτε στις πολύχρωμες ντουλάπες τους και επιλέξτε είτε ένα υπέροχο φόρεμα είτε ένα χαριτωμένο ρούχο δύο κομματιών για κάθε κορίτσι, στη συνέχεια συνδυάστε την επιλογή σας με μια πλεκτή ζακέτα ή με ένα γιλέκο από ψεύτικη γούνα και με το σωστό ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια ωραία τοποθεσία για να απολαύσουν τον χρόνο τους μαζί.

Χειριστήρια παιχνιδιού

  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να ολοκληρώσετε όλες τις δραστηριότητες σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι για κορίτσια.

Παρόμοια παιχνίδια

Ακολουθούν τρία ακόμη παιχνίδια για ζευγάρια που πρέπει να ελέγξετε:

  1. Ο Μπεν αφήνει την Έλι
  2. Ice Queen Break Up
  3. Eliza Breakup Drama