Η ιστορία για το Hair Chalk Hairstyles

Η ώρα του φεστιβάλ ήρθε λίγο αργά το 2020, αλλά ευτυχώς μπορείτε ακόμα να εκπλήξετε τους φίλους σας με μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η κιμωλία μαλλιών είναι στις τάσεις, επομένως εσείς κυρίες θα πρέπει να είστε προετοιμασμένες να μάθετε περισσότερα για αυτήν την πολύχρωμη τάση μαλλιών στο παιχνίδι Hair Chalk Hairstyles για κορίτσια.

Οι ιδέες με κιμωλία μαλλιών που παρουσιάζονται εδώ είναι το χρυσό σας εισιτήριο για τα στιγμιαία, εντυπωσιακά μαλλιά του φεστιβάλ, οπότε ας δημιουργήσουμε μαζί το τέλειο καλοκαιρινό χτένισμα καθώς συνεχίζετε να παίζετε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι μαλλιών για κορίτσια.

Πρώτα, πρέπει να κάνουμε τα μαλλιά καθαρά και περιποιημένα. Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε επίσης μια θρεπτική μάσκα μαλλιών… τα υγιή και λαμπερά μαλλιά είναι η βάση κάθε δροσερού χτενίσματος. Αφού ολοκληρώσετε όλα τα βήματα μιας επαγγελματικής ρουτίνας περιποίησης μαλλιών, μπορείτε στη συνέχεια να προχωρήσετε και να επιλέξετε το σωστό στυλ για τα μαλλιά σας. Προσαρμόστε το χτένισμά σας για το φεστιβάλ με κοριτσίστικα κτυπήματα, στενές πλεξούδες, ακατάστατους κότσους, χαλαρές μπούκλες και πολλά άλλα. Έχετε πολλές επιλογές και μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε θέλετε για να φτιάξετε το τέλειο χτένισμα. Τέλεια δουλειά, μην το βάλουμε χρώμα.

Στην επόμενη σελίδα αυτού του διαδικτυακού παιχνιδιού ομορφιάς , μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα που θέλετε να προσθέσετε στο όμορφο χτένισμα του φεστιβάλ. Υπάρχουν πολλά χρώματα κιμωλίας από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε. Διαλέξτε αυτά που σας αρέσουν, τρελαθείτε και κάντε τα μαλλιά σας όσο χρωματιστά θέλετε! Λάβετε υπόψη ότι η χρήση κιμωλίας για το βάψιμο των μαλλιών σας είναι εύκολη και ασφαλής, αλλά προσέξτε να μην μπείτε σε μια καθημερινή εμμονή με την κιμωλία. Αν και δεν είναι τόσο βλαβερό όσο μια μόνιμη βαφή, απορροφά λίγη υγρασία από τα μαλλιά σας, καθιστώντας τα ελαφρώς πιο εύθραυστα.

Στη συνέχεια, κάντε τα πάντα pop με το τέλειο μακιγιάζ και στολή. Ανατρέξτε σε όλα τα καλλυντικά που έχετε στη διάθεσή σας και χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας για να σχεδιάσετε ένα girly makeup look. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε το φεστιβαλικό σας look με ένα chic outfit και ένα statement ζευγάρι σκουλαρίκια. Δεν σας αρέσει η φρέσκια νέα σας εμφάνιση;

Διασκεδάστε παίζοντας το παιχνίδι Hair Chalk Hairstyles για κορίτσια online στο Prinxy.app!

Χειριστήρια παιχνιδιού

  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να παίξετε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι για κορίτσια

Παρόμοια παιχνίδια

Εδώ είναι τρία ακόμη παιχνίδια χτενίσματος που πρέπει να ελέγξετε:

  1. Χτενίσματα Harley Quinn
  2. Χτενίσματα Ellie Glamour
  3. Κομμωτήριο Princess Bridesmaids