Διεθνής Βασιλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς on Prinxy

Παίζει Διεθνής Βασιλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς στο Prinxy

Η ιστορία για το Διεθνής Βασιλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς

Πριγκίπισσες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στον φετινό Διεθνή Διαγωνισμό Ομορφιάς. Η τελευταία μάχη μόδας λαμβάνει χώρα σήμερα και οι τέσσερις φιναλίστ χρειάζονται τη βοήθειά σας για να προετοιμαστούν σωστά για αυτήν! Θέλετε να τους βοηθήσετε; Παίξτε το παιχνίδι ντυσίματος για κορίτσια του International Royal Beauty Contest στο Prinxy.app και βοηθήστε κάθε πριγκίπισσα να επιλέξει το πιο εκλεπτυσμένο φόρεμα και να απολαύσει ένα εκπληκτικό talent show.

Στόχος των κοριτσιών είναι να γίνουν όσο το δυνατόν πιο όμορφα μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Για να το κάνουν αυτό, θα πρέπει να πάνε για ψώνια για επώνυμα φορέματα, statement κοσμήματα και κομψά παπούτσια. Αλλά πρώτα, ας γνωρίσουμε τους φιναλίστ σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι πριγκίπισσας για κορίτσια. Έχουμε τη βασίλισσα Έλσα που εκπροσωπεί τη Νορβηγία, τη Σταχτοπούτα από τη Γαλλία, τη Μοάνα που εκπροσωπεί τις ΗΠΑ και την όμορφη Γιασεμίν από το Ιράν. Τώρα που ξέρετε ποιοι είναι οι πελάτες σας σήμερα, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διασκέδαση και να δείτε τι εντυπωσιακές εμφανίσεις μπορείτε να τους φτιάξετε καθώς κοιτάζετε τις υπέροχες ντουλάπες τους.

Σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι ντυσίματος , μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία φορεμάτων. Υπάρχουν φορέματα με στάμπα λουλουδιών που είναι τέλεια για μια υπέροχη εμφάνιση, ενώ υπάρχουν επίσης κομψά βραδινά φορέματα που ταιριάζουν για μια πιο λαμπερή εμφάνιση. Περιηγηθείτε σε όλα και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο για κάθε κορίτσι. Μόλις ληφθεί η κύρια απόφαση, μπορείτε να ολοκληρώσετε τις εμφανίσεις τους με κομψά χτενίσματα και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Δοκιμάστε διαφορετικά στυλ για κάθε κορίτσι και μην σταματήσετε μέχρι να βοηθήσετε τις πριγκίπισσες να πετύχουν τους στόχους τους.

Να περάσετε υπέροχα παίζοντας το παιχνίδι International Royal Beauty Contest για κορίτσια online στο Prinxy.app!

Χειριστήρια παιχνιδιού

  • Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να περιηγηθείτε σε όλες τις επιλογές σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι για κορίτσια.

Παρόμοια παιχνίδια

Αν σας αρέσει αυτό το παιχνίδι, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε άλλα Princess Games από το Prinxy.app:

  1. Pinup Princesses
  2. Πριγκίπισσα Πατρίδα
  3. Mega Dressup-Seasons Best